مهم ترین علت پرپر زدن صفحه گوشی هماهنگ نبودن پردازنده گرافیکی و CPU گوشی می باشد. معمولا با روش های مختلفی می توان این عدم هماهنگی را حل کرد البته به شرطی که واقعا علت چشمک زدن صفحه نمایش وعلت خط افتادن روی صفحه گوشی، همین عدم هماهنگی باشد. در صورتی که دلیل پرپر زدن صفحه گوشی، عدم هماهنگی CPU و پردازنده گرافیکی باشد، خیالتان راحت می شود که مشکل سخت افزاری پیش نیامده و به سادگی می توان این مشکل را حل کرد. اما در صورتی که علت مشکل پرپر زدن صفحه گوشی خراب شدن آی سی لایت باشد، کار شما کمی سخت تر خواهد شد و برای حل این مشکل حتما باید به یک کلینیک تعمیرات تخصصی موبایل مراجعه نمایید.
شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 02691009091 با کارشناسان مجموعه پارس ارتباط در تماس باشید. همینطور می توانید با مراجعه به صفحه تعمیرات موبایل به صورت آنلاین گوشی خود را ثبت کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
جالب است که بدانید که در گوشی های قدیمی تر مشکلات صفحه نمایش سخت افزاری می باشد اما در گوشی های هوشمند جدید، پای نرم افزار هم در میان است. مشکلات لرزش و پرش صفحه نمایش گوشی معمولا به خاطر عدم هماهنگی در بین پردازنده گرافیکی و CPU در گوشی ها به صورت سخت افزاری و یا نرم افزاری میباشد. این مشکل اصولا به خاطر کیفیت نامطلوب گوشی رخ می دهد.
IC مخفف کلمه integrated circuit است که معنای آن، مدار مجتمع می باشد. وظیفه آی سی مدیریت یک قسمت خاص می باشد. به همین خاطر آی سی ها به چند دسته اصلی تقسیم می شوند تا هر یک به خوبی مسئولیت خود را انجام دهند. آی سی لایت یا همان مدار لایت گوشی یکی از قسمت های گوشی است که بر روی برد گوشی قرار دارد و به طور مستقیم با صفحه نمایش گوشی در ارتباط است. در صورتی که ضربه ای به گوشی وارد شود، آی سی لایت دچار مشکل می شود.
معمولا عوارض خرابی آی سی شارژ مواردی مانند قطع شدن نور یا تصویر گوشی است اما در مواردی مشاهده شده که آسیب دیدن آی سی گوشی منجر به چشمک زدن و پرپر زدن صفحه نمایش گوشی می شود. همانطور که گفتیم دلایل متفاوتی وجود دارد که باعث مشکل پرپر زدن صفحه گوشی می شود اما بسیاری از کاربران به اشتباه فکر می کنند که باتری گوشی آن ها دچار مشکل شده است. به همین خاطر اقدام به تعویض باتری گوشی می کنند اما به زودی متوجه می شوند که مشکل سرجایش باقیست.
قبل از هر کاری در ابتدا یک بار گوشی خود را ری استارت کنید تا شاید مشکل گوشی شما حل شود. اگر باز هم کم و زیاد شدن نور صفحه گوشی را حس کردید، به تنظیمات گوشی بروید و در قسمت Display به تنظیمات Brightness یا روشنایی بروید.
اگر گوشی شما دارای سنسور تشخیص مقدار نور باشد، آن را با برداشتن تیک گزینه Automatic/Adaptive Brightness غیر فعال کنید. حسگر تشخیص نور، میزان نورهای محیط بیرون را شناسایی نموده و بر اساس آن به شکل اتوماتیک نور صفحه نمایش را تنظیم کنید که ممکن است به مرور زمان دچار مشکل شده باشد.
شایع ترین علت پرش تصویر یا پرپر زدن ال سی دی گوشی ، آسیب دیدگی سخت افزاری گوشی است. در صورتی که صفحه گوشی شما پس از ضربه ، فشار ، آب خوردگی دچار پرش تصویر شده است، به خاطر آسیب دیدگی صفحه نمایش از داخل چاره ای جز تعویض تاچ و ال سی دی وجود ندارد.
پرپر زدن صفحه نمایش گوشی بر اثر آبخوردگی
حالتSafe Modeگوشی برای مواقعی مورد استفاده قرار گرفته می شود که می خواهید تمامی برنامه های گوشی نادیده گرفته شوند و فقط برنامه های اصلی اجرا شوند. انگار که برای لحظاتی گوشی را به حالت کارخانه بر میگردانید. فعال کردن وضعیتSafe Modeدر گوشی های متفاوت ، فرق دارد. اما یک روش رایج وجود دارد که برای تمام گوشی ها کار می کند.
برای شروع، دکمهPower گوشی را فشار بدهید و آن را نگه دارید تا جایی که منوی Power را مشاهده نمایید. گزینه Power Off را لمس کنید و نگه دارید تا گزینه Safe Mode را ببینید. سپس روی Ok بزنید.
زمانی که گوشی در وضعیت Safe Mode قرار گرفت چند دقیقه ای با آن کار نمایید. اگر مشکل پرش تصویر گوشی حل شد، بدانید که علت به وجود آمدن این مشکل، یکی از نرم افزار هایی است که روی گوشی خود نصب کرده اید. می توانید گوشی را از حالت Safe Mode خارج کنید و به بررسی نرم افزار ها بپردازید تا نرم افزار مخرب را پیدا کنید.
در خصوص روش های حل مشکل پرپر زدن صفحه گوشی اقدامات زیر را انجام دهید :
روش اول
اندروید خود را ری استارت کنید. این چیزی است که همیشه هنگام بروز مشکلی پیشنهاد می شود چرا که ری استارت سریع می تواند بیشتر مشکلات نرم افزاری از جمله پرپر زدن صفحه گوشی را برطرف نماید. دستگاه اندروید خود را خاموش کنید و پس از حداقل 15 ثانیه دوباره آن را روشن کنید.
روش دوم
تنظیمات توسعه دهنده را تغییر دهید. بعد از ری استارت اندرویدتان ، نگاهی به تنظیمات توسعه دهنده گوشی داشته باشید برای انجام این کار مسیر زیر را دنبال کنید :
Settings > About phone / About Device
حالا بر روی Software info تپ کنید تا باز شود. سپس روی Build Number شش بار یا بیشتر ضربه بزنید تا دسترسی به Developer Options ایجاد شود. به منوی About phone / About Device برگردید مشاهده نمایید که Developer Options به منو اضافه شده است . حال آن را باز کرده و در قسمت Drawing ، سوییچ گزینه Show surface updates را روشن و بعد خاموش کنید. حال به قسمت Hardware accelerated rendering رفته و گزینه Disable HardWare overlays را روشن کنید.
با روشن شدن این گزینه اندروید برای ترکیب بندی صفحه نمایش فقط با استفاده از GPU این کار را می کند. در واقع پرش صفحه گوشی زمانی اتفاق می افتد که اندروید شما بین GPU و CPU سوییچ میکند.
روش سوم
روشنایی صفحه را مدیریت کنید. اگر صفحه نمایش شما همچنان پرپر می زند ، به تنظیمات Brightness خود مراجعه کنید از مسیر زیر :
Settings > Display > Adaptive brightness
اگر مشکل پرپر زدن صفحه نمایش گوشی در نور کم را تجربه کرده اید ، با روشن کردن این گزینه حسگرهای تشخیص نور میزان نور محیط بیرون را سنجیده و بر اساس آن اتوماتیک نور صفحه را تنظیم کنید.
روش چهارم
ورود به حالت Safe mode ، انجام این کار باعث می شود که دستگاه به صورت امن بوت شود و همه اپلیکیشن های نصب شده غیر فعال شوند . این کار کمک میکند تا متوجه بشوید ایراد از کجاست. برای اینکار ، دکمه پاور را فشار داده و نگه دارید تا منوی Safe Mode نمایش داده شود. سپس روی Ok تپ کنید. اگر با انجام روش های گفته شده نتوانستید مشکل پرپر زدن صفحه گوشی را برطرف کنید ، به مرکز گارانتی موبایل خود یا کلینیک تعمیرات موبایل مراجعه کنید.
روش پنجم
این احتمال وجود دارد که مشکل کنونیتان مربوط به مشکل بیلد نرم افزار باشد، به همین دلیل میتوانید انتشار بروزرسانی جدید برای دستگاهتان را بررسی کنید. البته اگر این مشکل مربوط به یک بیلد نرم افزاری نامناسب باشد، احتمالا در فرومها میتوانید راهحل موقت رفع آن را پیدا کنید.
شما همچنین میتوانید به فریمور قبلی هم برگردید، البته برخی کمپانیها مانند وان پلاس چنین قابلیتی را در اختیارتان قرار میدهند. برای دانلود این فریمور، به صفحه وب پشتیبانی دستگاهتان بروید. بسیاری از تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند امکان دانلود فایلهای فریمور قبلی را برای کاربران فراهم میکنند. دستورالعمل نصب فریمور قبلی هم در وبسایت سازنده وجود دارد.
برای رندرهای گرافیکی، گوشی به صورت پویا و خودکار انتخاب میکند که آن کار گرافیکی با سی پی یو (CPU) اجرا شود یا با جی پی یو (GPU). انجام این کار معمولاً یکپارچه است، اما گوشیهای آسیب دیده یا قدیمی ممکن است با مشکل مواجه شوند. وقتی این اتفاق میافتد، تأخیری جزئی در میان اجراها وجود دارد و به همین دلیل با پریدن صفحه نمایش گوشی مواجه میشوید، زیرا اساساً چیزی برای نمایش ندارد.
برای رفع این مشکل، میتوانید انجام کارهای گرافیکی گوشی را در حالت «GPU» قرار دهید. تنظیمات آن را میتوانید از بخش «Developer Options» در گوشی تحت عنوان گزینه «Disable HW Overlays» پیدا کنید. توجه داشته باشید که این حالت باتری بیشتری مصرف میکند، زیرا جی پی یو (GPU) معمولاً برای برنامهها یا اپلیکیشنهای پرطرفدار اختصاص داده میشود.
پارس ارتباط نمایندگی تعمیرات تخصصی موبایل در سرتاسر ایران به صورت پذیرش حضوری و ثبت سفارش آنلاین میباشد. شما میتوانید برای اطلاعات بیشتر در زمینه خدمات تعمیرات موبایل و آموزش تعمیرات موبایل به سایت ما مراجعه کنید و یا با کارشناسان ما در تماس باشید.
۰۲۶۹۱۰۰۹۰۹۱
سلام دوست عزیز، باید حضوری مراجعه کنید تا گوشی بررسی بشه. ممکنه مشکل از هارد گوشی باشه
سلام
مشکل از ال سی دی و یا فلت ال سی دی هستش، باید حضوری مراجعه کنید تا گوشی بررسی بشه
سلام
اگر گوشی گارانتی داره به نمایندگی مراجعه کنید تا گوشی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری کامل بررسی بشه
سلام
مشکل از ال سی دی و یا فلت ال سی دی هستش و باید تعویض بشه تا مشکل حل بشه
سلام
دوست عزیز ممکنه مشکل از ال سی دی موبایل باشه. با شماره 02691009091 تماس بگیرید تا شمارو راهنمایی کنند
سلام
ممکنه مشکل از ال سی د ی و یا فلت ال سی دی گوشیتون باشه. باید حضوری مراجعه کنید تا تبلت بررسی و عیب یابی بشه
سلام
خواهش میکنم دوست عزیز
دیدگاه شما