تعویض گلس ال سی دی موبایل
راهنمای ثبت درخواست
برای ثبت درخواست و اطلاع از نرخ تعمیرات موبایل 1401 شما میتوانید در کادر رو به رو با وارد کردن مدل گوشی و علل خرابی درخواست خود را ثبت نموده تا در اسرع وقت همکاران ما درخواست شما را بررسی نمایند.
پس از بررسی مشکل گوشی شما، کارشناسان ما با شما تماس گرفته و مشکل دقیق گوشی و هزینه تعمیر را به شما اعلام میکنند. سپس پیک مرکز تعمیرات موبایل به صورت رایگان به آدرس شما مراجعه میکنند و گوشی شما را تحویل می گیرند. پس از تعمیر موبایل مجدد پیک گوشی را درب منزل شما تحویل می دهند. شرکت پارس ارتباط در زمینه تعمیرات تخصصی موبایل اندروید و ios در برندهای مختلف می باشد..
برای استعلام قیمت تعمیرات اپل، سامسونگ، هواوی، شیائومی و دیگر برندهای معتبر موبایل، می توانید با وارد کردن برند، مدل و مشکل گوشی خود در همین قسمت اقدام کنید. پس از واردکردن شماره همراه و کلیک روی دکمه ثبت و استعلام قیمت تعمیرات، منتظر تماس کارشناسان ما در کمترین زمان ممکن باشید.
1. تکمیل و ارسال فرم درخواست تعمیرات موبایل یا تبلت
2. تماس کارشناسان شرکت با شما جهت هماهنگی های لازم
3. ارسال پیک اختصاصی شرکت به محل و دریافت دستگاه از شما
4. تعمیر دستگاه شما در کمترین زمان و تحویل مجدد آن توسط پیک شرکت
گلس ال سی دی از نظر عامیانه مردم به لایه پلاستیکی گفته میشود که به عنوان لوازم جانبی گوشی خریداری و بر روی صفحه نمایش آن نصب میگردد تا از به وجود آمدن خط و خش بر روی نمایشگر دستگاه جلوگیری به عمل آورد. اما از نظر تخصصی و فنی گلس ال سی دی گوشیمفهوم دیگری را به همراه دارد که مفهومی کاملا متفاوت با طرز تفکر عامیانه مردم است.تعویض گلس ال سی دی آیفون یا تعویض گلس ال سی دی سامسونگ در واقع شیشه محافظ و ضد خط و خشی است که شرکت های سازنده گوشی آن را بر روی مجموعه تاچ و ال سی دی دستگاه پرس میکنند و بدین ترتیب از آسیب دیدن تاچ و ال سی دی گوشی ممانعت به عمل میآورند.
برای مثال حتما شنیدهاید که روی صفحه نمایش گلکسی اس 8 پلاس سامسونگ با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده شده است که شیشهای مقاوم برای جلوگیری از به وجود آمدن خط و خش بر روی ال سی دی این گوشیمحسوب میشود. به این شیشه از نظر فنی گلس ال سی دیگفته میشود. پس زمانی که در رابطه با تعویض گلس ال سی دی آیفون یا سامسونگ صحبت میشود باید دید که منظور دقیقا چیست؟ با توجه به توضیحاتی که در این مقاله از تعمیرات موبایل ارائه شد طبیعی است که تعویض گلس ال سی دی گوشی های موبایل هم میتواند دو مفهوم مختلف داشته باشد.
گلس ال سی دی آیفون یا سامسونگ به شیشه محافظ و ضد خط و خشی گفته می شود که شرکت های سازنده گوشی آن را بر روی اجزای تاچ و ال سی دی دستگاه پرس میکنند تا از آسیب دیدن تاچ و ال سی دی گوشی جلوگیری شود.
گلس ال سی دی از نظر مردم به ورقه ایی (روکشی پلاستیکی) گفته میشود که روی صفحه ال سی دی گوشی نصب می شود تا از به وجود آمدن خط و خش بر روی نمایشگر دستگاه جلوگیری کند.
به عنوان مثال صفحه نمایش آیفون 11 پرومکس با لایه محافظ دارای پوشش Oleophobic برای صفحه نمایش پوشانده شده است که شیشهای مقاوم برای جلوگیری از به وجود آمدن خط و خش بر روی ال سی دی این گوشی محسوب میشود. به این شیشه از نظر فنی گلس ال سی دی گفته میشود.
صفحهی نمایش گوشی از سه بخش اصلی تشکیل شده است. گوریلا گلس که حکم گلس پوششی را دارد، صفحهی لمسی یا دیجیتایزر و صفحهی ال سی دی. بنابراین حتی اگر هیچ محافظ صفحه نمایشی نصب نکرده باشید یک گلس پوششی محافظ صفحه نمایش گوشی شماست. این سه لایه هرکدام درجه آسیب متفاوتی را تعریف میکنند. بنابراین زمانیکه صفحه نمایشگر گوشی دچار ترک و شکستگی میشود باید ببینیم آیا فقط صفحهی خارجی آسیب دیده یا صفحهی لمسی و ال سی دی هم دچار آسیب شده.
در صورتی که پس از شکستگی تنها ترکهایی به صورت تار عنکبوت در صفحه نمایش ایجاد شده باشد و لکه یا پراکندگی رنگ مشاهده نشود، زیاد جای نگرانی نیست چرا که مشکلی برای تاچ گوشی یا ال سی دی به وجود نیامده و تنها گلس خارجی گوشی آسیب دیده که با هزینهی اندکی قابل تعمیر است. این یک تفکر اشتباه است که هر نوع شکستگی به معنای شکستگی تاچ و ال سی دی و تعویض گلس شکسته موبایل است. به علائم توجه کنید تا به میزان آسیب به وجود آمده پی ببرید.
برخی از کاربران برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از بروز آسیب جدی علاوه بر گوریلا گلس از گلس محافظ دیگری هم استفاده میکنند. در این صورت با افتادن گوشی احتمال افتادن لکه روی صفحه نمایش و شکستگی های اساسی کاهش پیدا میکند چرا که اینچنین تنها گلس محافظ آسیب دیده و به تبع آن هزینه تعمیرات آن نیز کاهش خواهد یافت. در تصویر زیر به صورت واضح نشان داده شده است.
گلس شیشه نازک، شفاف و نسبتاً مقاومی است که در واقع شرکت های سازنده نمایشگر گوشی های موبایل برای محافظت از تاچ و ال سی دی، روی پنل جلو نصب می کنند. این شیشه با لایه پلیمری که در فروشگاه های لوازم جانبی موبایل به فروش می رسد و معمولاً توسط فروشنده و یا خود کاربر روی ال سی دی نصب می شود متفاوت است.
به اولی گلس و به دومی محافظ گلس گفته می شود. اما در بازار و کاربران عادی، به اشتباه، هر دو را گلس می نامند. پس منظور ما از گلس گوشی های موبایل شیشه محافظی است که به صورت یکپارچه با مجموعه تاچ و ال سی دی گوشی پرس و نصب شده است و کاربر در نصب یا برداشتن آن هیچ دخالتی ندارد.
صفحه نمایش گوشی و تبلت شما در واقع مهمترین وظیفه را در عملکرد دستگاه شما دارد به طوری که بدون صفحه نمایش عملا دستگاه شما از کار میافتد. بر همین اساس تعمیر سریع و به موقع آن امری حیاتی و ضروری است. امروزه مدلها و برندهای متفاوتی از گوشیهای هوشمند در اختیار کاربران قرار گرفته که این باعث تنوع در نوع تعمیرات میگردد و باعث تخصصی و فنی تر شدن مباحث مرتبط با آن گردیده است. تعمیرات تخصصی ال سی دی و گلس موبایل آیفون و سامسونگ بخشی از خدمات تعمیرات 118 میباشد که با ابزارها و فناوریهای جدید صورت میگیرد.
متخصصان و تکنسینهای Repair 118 میتوانند گلس گوشیهای آیفون و سامسونگ شما رو تعمیر کنند. اما برای تعمیر چند نکته حائز اهمیت است. نکته اول اینکه گلس روی ال سی دی که همان شیشه بیرونی گوشی شما محسوب میشود شکسته باشد. نکته دوم اینکه شما همچنان تصویر داشته باشید و تاچ شما بدون لگ کار کند.
تعویض گلس ال سی دی با تجهیزات مدرن و چسب OCA انجام میشود. از جمله مزایای این روش میتوان به دقت بالا در صافی و مسطحی صفحه لمینت و ال سی دی آن اشاره نمود.
چطور امکان دارد که تکههای شکسته ال سی دی گوشی شما به یکدیگر بچسبند و دوباره همانند روز اول شروع به فعالیت کند. دستگاه OCA لمینت میتواند این کار را انجام دهد . اما چگونه؟ در ادامه به بررسی این موضوع میپردازیم تا ببینیم چگونه دستگاه OCA تکههای شکسته ال سی دی را به یکدیگر متصل میکند.
یک: باید گلس روی ال سی دی که در واقع همان شیشه بیرونی است شکسته باشد.
دو: گوشی شما همچنان تصویر داشته باشد و تاچ آن بدون هیچ لگی کار کند.
یک: ابتدا دستگاه را به برق وصل نموده و دکمه Start را فشار میدهیم.
دو: دکمه توقف اضطراری را در جهت ساعتگرد (جهت حرکت عقربه های ساعت) میچرخانیم تا دکمه به بالا بپرد.
سه: از پنل سیستم استارت، دکمه تنظیمات را انتخاب نموده و سپس تنظیمات لمینت را انتخاب میکنیم. دمای لمینت را روی 40 درجه سانتی گراد، زمان وکیوم را روی پانزده ثانیه و زمان لمینت را روی 180 ثانیه یا سه دقیقه قرار میدهیم. اکنون دکمه تایید را فشار میدهیم و در ادامه بر روی دکمه بازگشت میزنیم و از صفحه نخست گزینه لمینت را انتخاب میکنیم.
چهار: فشار مربوط به لمینت را روی سی و پنج صدم مگا پاسکال قرار میدهیم.
پنج: ال سی دی در را تمیز نموده و فیلم OCA را با چسب آن میکشیم و با سرعت و دقت، کاملا روی ال سی دی میگذاریم و روی وسط ال سی دی با ضربه انگشت سبابه آن را روی ال سی دی پخش میکنیم.
شش: ال سی دی را روی سینی قرار داده و در تانک لمینت قرار میدهیم. اکنون دکمه استارت را فشار داده و با یک دست فشار میآوریم تا زمانی که مکش شروع شود.
هفت: زمانی که پمپ خلا به مقدار پیش فرض خود برسد، سینی لمینت به پایین رانده میشود و وقتی که زمان تنظیم شده به انتها رسید درب وکیوم به طور اتوماتیک باز میشود.
یک: زمان لمینت را روی 20 ثانیه و فشار را روی چهار دهم مگا پاسکال قرار میدهیم.
دو: سایر تنظیمات همانند قسمت قبل (لمینت بدون حباب) انجام میشود.
حذف حباب های هوا
یک: دکمه اگزوز را فشار داده و پس از پایان کار، درب مخزن حذف کننده حباب را باز میکنیم.
دو: نمایشگر را به مخزن حذف کننده حباب تغییر دهید.
سه: بر روی دکمه بازگشت زده و وارد تنظیمات حذف حباب شوید و زمان حذف حباب را روی 10 تا 20 دقیقه و دمای آن را روی 40 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
چهار: بر روی بازگشت زده و سپس در صفحه اصلی حذف حباب را استارت میکنیم. وقتی که زمان تنظیم شده به پایان رسید درب مخزن حذف حباب را باز نموده و صفحه نمایش را خارج میکنیم.
هزینه تعویض گلس ال سی دی گوشی
همانگونه که اشاره شد آسیب به صفحه نمایش گوشی دارای درجات متفاوتی است. از این رو در صورتی که تاچ و ال سی دی گوشی آسیب ببینید باید متحمل هزینههای بیشتری شوید. به عبارت دیگر هزینه تعویض محافظ گوشی کمتر است و به همین ترتیب تعویض گلس خود گوشی از تمام قطعات صفحه نمایش از جمله صفحه لمسی و ال سی دی هم کمتر است. تعویض تاچ و ال سی دی در بازهی قیمتی متفاوتی قرار دارد و برای گوشیهای مختلف متفاوت است اما بطور متوسط از مبلغ ۳۰۰ هزار تومان شروع شده و برای گوشیهای برند به رقمهای میلیونی نیز میرسد.
از آنجا که ال سی دی های موجود در بازار بسیار نازک و شکننده هستند، ممکن است در هنگام جداسازی گلس و انجام فرآیند تعویض گلس موبایل توسط تعمیرکاران مبتدی، ال سی دی دچار شکستگی و ترک گردد. از طرفی تمیز کردن lcd گوشی از چسب گلس مورد تعویض نیز پروسه ی حساسی است.
در صورتی که این امر پاکسازی به درستی انجام نشود و گلس جدید بر روی اضافه های چسب گلس قبلی سوار شود، ال سی دی و تاچ گوشی آسیب دیده و از عملکرد اصلی خود دور می شوند. پذیرش این ریسک بر عهده مشتری است. از این رو توصیه می کنیم تعویض گلس گوشی را جدی بگیرید و از مراجعه به مراکز نامعتبر جهت تعویض گلس گوشی جدا پرهیز نمایید.
تاچ ال سی دی گوشی های موبایل امروزی از چهار بخش اصلی تشکیل شده است. اگر از لایه بیرونی به سمت داخل پیش برویم اولین بخش گلس روی ال سی دی است که وظیفه محافظت از آن در برابر برخورد با اشیا و عوامل خارجی را بر عهده دارد. پشت این گلس تاچ یا اصطلاحا دیجیتایزر نصب شده که وظیفه آن تشخیص محل لمس کاربر یا شناسایی دستورات لمسی او خواهد بود.
در پشت تاچ هم ال سی دی و چراغ های نوردهنده پشت آن قرار دارند که محتوای نمایشگر را به تصویر می کشند. در نهایت هم فریم ال سی دی آخرین قطعه تشکیل دهنده این مجموعه خواهد بود که تمام اجزای تشکیل دهنده تاچ ال سی دی گوشی را در کنار هم به صورت فشرده نگه میدارد. بنابراین وقتی از تاچ ال سی دی گوشی صحبت میکنیم، منظورمان، مجموعه مذکور است.
در برخی شرایط خاص ممکن است در اثر ضربهای که به گوشی وارد میشود، گلس روی ال سی دی آن بشکند اما سایر اجزای تشکیل دهنده تاچ ال سی دی گوشی یعنی تاچ، ال سی دی و فریم آن سالم باقی بمانند. در این شرایط شکستگی صفحه نمایش گوشی مشهود خواهد شد و روی صفحه ترک های ریزی ایجاد خواهد شد اما با این حال ال سی دی و تاچ گوشی بدون مشکل عمل می کنند. برای اینکه مطمئن شوید که تاچ ال سی دی گوشی سالم می باشد و تنها گلس، آسیب دیده است.
براحتی انگشت خود را پنل و به خصوص کانون ترک خوردگی بکشید، با منوها کار کنید و آنها را لمس کنید، اگر گوشی به دستورات شما پاسخ می دهد، پس تاچ کاملاً سالم است. همچنین به خوبی بررسی کنید، ببنید روی ال سی دی لکه های تیره و یا بنفش رنگ دیده نمی شود، و این صدمه، در میزان روشنایی آن هیچ تاثیری نگذاشته است. در اینگونه شرایط خاص می توانید با تعویض گلس گوشی موبایل خود مشکل آن را برطرف سازید و از تعویض گلس موبایل به عنوان جایگزین تعویض کل مجموعه تعویض تاچ ال سی دی شیائومی Mi 4 استفاده کنید.
یادگیری نحوهی تعویض گلس محافظ گوشی به شکل صحیح باعث میشود از خرابی و حبابزدگی گلس جلوگیری شود. اما اینکه چه گلسی با چه کیفیتی خریداری کنیم نیز در کاهش خرابی و حبابزدگی اهمیت دارد. توصیه میشود گلس محافظ گوشی را از جایی خریداری کنید که کاملا معتبر باشد و قالب آن متناسب با مدل گوشی شما باشد. اما اگر موفق به خرید گلس با این ویژگیها نشدید؛ بهتر است از محافظهای طلقی استفاده کنید و تعویض آن را به افراد خبره بسپارید. با توجه به اهمیت گلس محافظ گوشی توصیه میکنیم در اولین فرصت نسبت به تهیه یک محافظ صفحه نمایش برای گوشی یا تبلت خود اقدام کنید.
گلسهای محافظ گوشی در اندازههای مختلف و برای گوشیهای مختلف عرضه میشوند. اما گاهی اوقات میتوان با استفاده از ترفندهایی برخی از گلسها را به شکلی برش داد که برای استفاده در سایر گوشیها نیز قابل استفاده باشد. از جمله رایجترین گلسهای محافظ گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
گلسهای نرم: این نوع گلسها دارای پوشش پلاستیکی نرمی هستند که از نمایشگر گوشی در مقابل خط و خش و خراشیدگی محافظت میکنند. اما این محافظها در برابر ضربه و فشار مقاومت کمی دارند؛ به همین دلیل استفاده از این نوع گلس برای گوشیها زیاد پیشنهاد نمیشود.
گلسهای نیمه سخت: این نوع گلسها منعطف، سبک و نیمه رفلکس هستند و برای بازی با گوشی مناسب میباشند اما نمیتوان برای مدت طولانی از آنها استفاده کرد.
گلس های خیلی سخت و محکم: این نوع گلسها مانند لنز میکروسکوپ هستند که روی آنها لایهای پلاستیکی قرار گرفته و جلوی آسیب جدی را در صورت بروز ضربه میگیرد و همچنین محافظ خوبی در برابر خراشیدگیها و تماس اشیای تیز با صفحه نمایش است. اما عدم انعطاف کافی و مقاومت زیاد در برابر خمیدگی، نقطه ضعف این گلسها است که میتواند امکان شکستگی را در صورت بروز حادثه افزایش دهد.
گلس های خیلی ضخیم: این نوع گلسها دارای پوشش پلاستیکی ضخیمی از جنس هیدروکربنات هستند. همین ضخامت از صفحه نمایش در مقابل ضربات مستقیم و سنگین محافظت میکند. اما مقاومت این نوع گلسها در برابر خراشیدگی کمتر است و اگر روی آنها خراش ایجاد شود ثابت در محل خود باقی نمی مانند. نقطه ضعف این گلسها تأثیر آنها در تاچ پذیری است. به دلیل ضخامت زیاد، این نوع گلسها بر کارکرد لمسی گوشی اندکی اثر منفی میگذارند.
بعد از تشخیص این که آسیب وارد شده به گلس گوشی آسیب رسانده است، نوبت به تعویض آن می رسد. در خصوص تعویض گلس موبایل باید به چند مورد مهم توجه داشت. اول از همه این که انجام این کار را نمی توان شخصا انجام داد چرا که به ابزار ها و مهارت های لازم نیاز است. از این رو حتما باید تعویض گلس را در یک مرکز تعمیراتی انجام داد. از طرفی این کار را باید به افراد با تجربه سپرد، چرا که به دلیل حساسیت ال سی دی و پنل تاچ، اگر مهارت و دقت لازم در خصوص تعویض گلس گوشی صورت نگیرد، می تواند به بخش های حساس تر گوشی نیز آسیب برساند.
نکته مهم دیگر در خصوص استفاده از یک گلس اصلی و سازگار با مدل گوشی مورد نظر است. این قطعه نقش مهمی در محافظت از صفحه نمایش و ال سی دی دستگاه دارد و از این رو حتما باید از گلس های اورجینال مخصوص خود گوشی استفاده شود. استفاده از گلس های تقلبی می تواند کیفیت و دوام نمایشگر را تحت تاثیر قرار دهد. این مورد نیز نشان می دهد که چرا باید تعویض گلس موبایل در یک مرکز تعمیرات تخصصی معتبر انجام شود.
کلام آخر :
از آنجا که ال سی دی های موجود در بازار بسیار نازک و شکننده هستند، ممکن است در هنگام جداسازی گلس و انجام فرآیند تعویض گلس ال سی دی شیائومی توسط تعمیرکاران مبتدی، ال سی دی دچار شکستگی و ترک گردد. از طرفی تمیز کردن lcd گوشی از چسب گلس مورد تعویض نیز پروسه ی حساسی است. در صورتی که این امر پاکسازی به درستی انجام نشود و گلس جدید بر روی اضافه های چسب گلس قبلی سوار شود، ال سی دی و تاچ گوشی آسیب دیده و از عملکرد اصلی خود دور می شوند. پذیرش این ریسک بر عهده مشتری است. از این رو توصیه می کنیم تعویض گلس گوشی را جدی بگیرید و از مراجعه به مراکز نامعتبر جهت تعویض گلس گوشی جدا پرهیز نمایید.
دیدگاه شما