ثبت درخواست تعمیرات
onlineChat
گفتگوی آفلاین
gif
درحال بارگزاری گفتگو ها ...
zarbdar

خالی شدن باتری گوشی htc

خالی شدن باتری گوشی htc Reviewed by Mrs. Bagheri on 2021-09-01 13:41:24. در این مقاله توضیحی درباره شرکت اچ تی سی داده‌ایم. همچنین 10 مورد از مشکلات متداول گوشی اچ تی سی را ارائه کرده ایم. در این مقاله توضیحی درباره شرکت اچ تی سی داده‌ایم. همچنین 10 مورد از مشکلات متداول گوشی اچ تی سی را ارائه کرده ایم. 4.5
جدیدترین مقالات close
5 علت خاموش شدن گوشی شیائومی پوکو x3
5 علت خاموش شدن گوشی شیائومی پوکو x3
حالت ایمن گوشی سامسونگ
حالت ایمن گوشی سامسونگ
علت غیر فعال شدن فست شارژ گوشی سامسونگ
علت غیر فعال شدن فست شارژ گوشی سامسونگ
آموزش فعال و غیر فعال کردن فست شارژ در گوشی‌ های سامسونگ
آموزش فعال و غیر فعال کردن فست شارژ در گوشی‌ های سامسونگ
برگرداندن عکس های حذف شده از سطل آشغال گوشی های اندروید
برگرداندن عکس های حذف شده از سطل آشغال گوشی های اندروید
برگرداندن اس ام اس های پاک شده شیائومی
برگرداندن اس ام اس های پاک شده شیائومی
علت داغ شدن موبایل هنگام شارژ چیست؟
علت داغ شدن موبایل هنگام شارژ چیست؟
چگونه از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟
چگونه از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟
بازکردن رمز گوشی با تماس اضطراری
بازکردن رمز گوشی با تماس اضطراری
معرفی لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل (معرفی 16 وسیله ضروری)
معرفی لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل (معرفی 16 وسیله ضروری)
ارائه راهکارهایی برای افزایش سرعت اینترنت همراه اول در گوشی موبایل
ارائه راهکارهایی برای افزایش سرعت اینترنت همراه اول در گوشی موبایل
آموزش کامل ساخت شماره مجازی تلگرام (معرفی 6 روش کاملا رایگان)
آموزش کامل ساخت شماره مجازی تلگرام (معرفی 6 روش کاملا رایگان)
آموزش نصب و دانلود اپ بدون نیاز به اپ استور در گوشی های آیفون
آموزش نصب و دانلود اپ بدون نیاز به اپ استور در گوشی های آیفون
معرفی 7 ویرایشگر ios که باید آنها را بشناسید !
معرفی 7 ویرایشگر ios که باید آنها را بشناسید !
علت کند شدن گوشی سامسونگ بعد از آپدیت چیست؟ با 5 روش این مشکل را حل کنید!
علت کند شدن گوشی سامسونگ بعد از آپدیت چیست؟ با 5 روش این مشکل را حل کنید!
تعویض ال سی دی ایفون 13 | تعمیر و تعویض تعویض ال سی دی ایفون 13 با کیفیت بالا
تعویض ال سی دی ایفون 13 | تعمیر و تعویض تعویض ال سی دی ایفون 13 با کیفیت بالا
جدیدترین مقالات ←
خالی شدن باتری گوشی htc
خالی شدن باتری گوشی htc
تاریخ انتشار : ۱۰ شهریور ۱۴۰۰

این شرکت که در ابتدا High Tech Computer Corporation نام داشت پیشتر به ساخت کامپیوترهای نوت‌بوک مشغول بود اما از سال 1998 وارد بازار تلفن‌های همراه هوشمند و مخصوصاً لمسی شد.

اولین تلفن همراه هوشمند شرکت اچ تی سی در سال 2000 معرفی شد و یکی از اولین تلفن‌های لمسی دنیا محسوب می‌شد. این شرکت سابقه طولانی در تولید تلفن‌های همراه هوشمند برپایه سیستم عامل ویندوز موبایل دارد. اولین تلفن همراه شرکت اچ تی سی برپایه این سیستم عامل در سال 2002 به بازار عرضه شود. همچنین اولین تلفن همراه 3G برپایه ویندوز موبایل توسط این شرکت تولید شد.

شرکت اچ تی سی از سال 2005 وارد صنعت تولید تلفن‌های هوشمند 3G شد. در سال 2008 اولین تلفن همراه مجهز به سیستم عامل اندروید در جهان توسط شرکت اچ تی سیو به نام HTC Dream معرفی شد. اکثر تحلیل‌گران معتقدند شرکت اچ تی سی در مدت بسیار کوتاهی توانسته به یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید تلفن‌های همراه هوشمند تبدیل شود. در ادامه این مقاله از تعمیرات موبایل ما درباره خالی شدن باتری گوشی htc با شما صحبت میکنیم.

 

تعویض باتری گوشی HTC

تعویض باتری گوشی HTC و تهیه ی باتری اصل امری است که ذهن کاربران را به خود مشغول ساخته است.مرکز تعمیر گوشی htc خدمات تعویض باطری موبایل اچ تی سی را به صورت تخصصی به کاربران گرامی ارائه می نماید.شرکت HTC همیشه به دنبال بالا بردن کارایی افزایش نگه داری شارژ به وسیله باتری بوده است  و کاربران نیز میزان شارژ دهی را عنوان یکی از مهم ترین مقوله ها در خرید گوشی همراه خود، در نظر می گیرند.

 باتری گوشی اچ تی سی، بعد از مدتی فرسوده شده و باید تعویض شود. باتری های گوشی   HTCانواع مختلف دارد، که می توان به موارد زیر اشاره کرد. باتری های لیتیوم پلیمری LI- TION POLYMER، باتری های یون لیتیومی LITIU – ION، باتری های نیکل کادمیوم NICKEL- CADMIUM . باطری های نیکل کادمیوم، اولین نسل باتری های HTC بوده که به شارژ ۱۲ ساعته نیاز داشت. اما جدیدترین وبروز ترین باتری های موجود در بازار، لیتیومی هستند.

 

مقاله پیشنهادی: معرفی بهترین برنامه های ایمیل اندرویدی

 

تعویض باتری گوشی HTC

 

مشکلات متداول گوشی اچ تی سی

گوشی‌های موبایل اچ تی سی دارای ویژگی­‌های خوب و جدیدی هستند. اما هر گوشی هوشمند می‌تواند دارای عیوب و ایرادهایی باشد. چرا که هیچ موبایلی بدون ایراد و مشکل نیست، گوشی­‌های موبایل اچ تی سی هم از این قاعده مستثنی نیستند. در ادامه به بررسی مشکلات متداول گوشی اچ تی سی خواهیم پرداخت.

 

۱- داغ شدن گوشی موبایل

یکی از مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی، داغ شدن بیش از حد گوشی موبایل است، که دلیل آن استفاده بیش از حد استاندارد گوشی موبایل است. برای اینکه گوشی خنک شود، به گوشی استراحت دهید و از کار کردن بیش از حد با آن خودداری کنید. داغ کردن سی پی یو (CPU) یکی از مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی است. داغ شدن سی پی یو گوشی می‌تواند، مشکل ساز شود و به گوشی آسیب وارد کند.

 

۲- هنگ کردن گوشی موبایل

هنگ کردن گوشی موبایل از دیگر مشکلات متداول گوشی اچ تی سی است. به ویژه موبایل‌های اچ تی سی که مدل‌های قدیمی دارند و ارزان قیمت هستند. بیشتر کاربران گوشی‌های اچ تی سی با این مشکل مواجه شده‌اند، که گوشی هنگ کرده و یا از کار افتاده است. مشکلی که در تمامی گوشی‌های هوشمند به وفور مشاهده می‌شود، هنگ کردن تصادفی گوشی در هنگام کار با آن است. ممکن است بعضی مواقع برایتان پیش بیاید که گوشی‌تان کند شود و یا از کار بیفتد.

 

۳- عدم اتصال به وای فای

تقریبا می‌توان گفت که این را بیشتر کاربران گوشی‌های اچ تی سی تجربه کرده­اند، به ویژه وقتی می‌خواهند به وای فای محل کار و یا مرکزی متصل شوند. گوشی اچ تی سی وای فای را پشتیبانی نمی‌کند و به شبکه وصل نمی‌شود، یا سرعت آن پایین و نوسان دارد. در چنین شرایطی باید گوشی را مجدد راه اندازی کنید. بسیاری از گوشی‌ها این مشکل را دارند. شما در ابتدا باید ببینید که آیا گوشی‌تان به شبکه خاصی وصل نمی‌شود و یا اینکه وصل می‌شود و سرعت آن پایین است و نوسان دارد. به طور کلی وصل نشدن به وای فای از دیگر مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی است.

 

۴- نشان دادن علامت یو اس بی در بالای صفحه نمایش

برخی از مدل‌های گوشی بعد از مدتی استفاده این مشکل را پیدا می‌کنند، که بعد از جدا کردن USB همچنان آیکن بالای صفحه باقی می‌ماند. این مشکل در بیشتر موارد مربوط به خراب بودن سوکت شارژ گوشی است و باید سوکت را تعویض کنید، تا این نوع مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی برطرف شود.

 

۵- عدم کارایی مناسب کیبورد یا صفحه کلید

بسیاری از کاربران، اعلام داشته‌اند که سختی‌های زیادی را هنگام تایپ و استفاده از کیبورد گوشی‌های موبایل اچ تی سی متحمل شده‌اند. به خصوص آن دسته از کاربرانی که مجبورند، از دو زبان متفاوت هنگام تایپ استفاده کنند. البته این مشکل آن‌چنان هم به مشکلات نرم افزاری گوشی مربوط نمی‌شود.

 

۶- عدم اتصال بلوتوث و مشکل اتصالات

همانطور که در هر دستگاه جدیدی نیاز است، باید ویژگی‌های کانکت یا اتصال کردن را تعریف کرد. عدم اتصال صحیح بلوتوث، در گوشی‌های هوشمند موردی است که به فعات اتفاق می‌افتد. به خصوص زمانی که می‌خواهید گوشی خود را توسط بلوتوث به کیت بلوتوث ماشین متصل کنید، و یا از طریق بلوتوث به بلوتوث دستگاه های دیگر متصل شوید با این نوع مشکلات متداول گوشی موبایل روبرو می‌شوید.

 

۷- مشکل کارت حافظه جانبی

برخی کاربران پیامی مبنی بر خراب بودن کارت حافظه microSD در گوشی‌های اچ تی سی دریافت کرده‌اند. کاربران دیگری هم وجود دارند که دائم نوتیفیکیشن‌هایی دررابطه با خارج شدن کارت حافظه جانبی روی گوشی‌شان می‌بینند، که می‌توان گفت این هم یکی از مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی است.

 

۸- مشکل ناهماهنگی صدا و تصویر

از دیگر مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی ناهماهنگی صدا و تصویر است. تعداد کمی از کاربران می‌گویند، در هنگام مشاهده ویدیوها به خصوص روی اپلیکیشن یوتیوب یا ویدیوهای دریافتی در واتس‌اپ این اتفاق می‌افتد. آن‌ها ادعا می‌کنند که ویدیو تنها چند ثانیه پس از شروع، متوقف‌ شده و سپس گوشی ریستارت می‌شود. صدا و تصویر بعد از این شروع مجدد با ناهماهنگی همراه‌‌اند.

برخی کاربران پی برده‌اند، در حین تماشای ویدیو به خصوص در یوتیوب یا ویدیوهایی که از طریق Whatsapp ارسال شده‌اند، ویدیو پس از چند ثانیه متوقف شده و پس از شروع مجدد صدا و تصویر با یکدیگر هماهنگ نیستند.

 

۹- تخلیه سریع شارژ باتری

طول عمر باتر گوشی‌های اچ تی سی به تدریج کاهش می‌یابد، ولی برخی دارندگان باگ تخلیه سریع باتری را پیدا کرده‌اند، که بعد از بروزرسانی نرم افزاری گوشی به وجود آمده است. به احتمال زیاد این مشکل مربوط به برنامه خاصی بوده، پس برنامه‌های نصب شده روی گوشی خود را چک کنید.

 

۱۰- خاموش شدن خود به خودی گوشی موبایل

یکی دیگر از مشکلات متداول گوشی موبایل اچ تی سی خاموش شدن ناگهانی این گوشی‌ها در حین کار است، که گوشی در حین کار یک دفعه خاموش می‌شود، و قابل استفاده نیست. البته این مشکل تنها مربوط به گوشی‌های هوشمند اچ تی سی نیست و جای نگرانی ندارد، بسیاری از گوشی‌های هوشمند با این مشکل روبه رو هستند.

 

مقاله پیشنهادی: علت خالی شدن سریع باتری گوشی چیست؟

 

۱۰- خاموش شدن خود به خودی گوشی موبایل

 

دلایل خالی شدن باتری به صورت یکباره

ابتدا ما باید رفتار باتری خود را برای پیدا کردن مشکل پیدا کنیم، باید دلایل خالی شدن باتری به صورت یکباره را تشخیص دهیم. حال راه های پیدا کردن را به ترتیب خدمتتون معرفی میکنیم.

 

برنامه های پرمصرف:

برای درک بهتر این که چه چیزی عامل برای مصرف بیش از حد باتری شما است باید به بخش تنظیمات و بعد از آن گزینه باتری را انتخاب کنید. در آنجا میتوانید ببینید کدام برنامه بیشترین مصرف را دارد این قسمت، اطلاعات موجود برای برنامه هایی که بیشترین مصرف را دارد قابل رویت است حال شما میتوانید از جمله اپلیکیشن هایی را که غیر ضروری هستند را شناسایی و حذف یا متوقف کنید. شما میتوانید با این امر از جمله برنامه هایی که وابسته نیستی، راحت شوید و همچننین طول عمر باتری خود را افزایش دهید. برای دستگاه هایی با سیستم عامل ios نیز این مورد مصرف ها را میتوانید به صورت کارنامه های روزانه یا هفتگی مشاهده کنید، این امر برای تشخیص بیشتر شما برای تصمیم گیری در مورد برنامه ها تاثیر دارد.

 

افزایش عمر باتری :

از جمله دیگر دلایل خالی شدن باتری به صورت یکباره میتوان، به افزایش طول عمر باتری گوشی میباشد. کلیه باتری ها یک طول عمر دارند این بدان معنی است که هر باتری از تعدادی سلول تشکیل شده؛ که داخل این سلول ها الکترون ذخیره میشود تا در زمان مشخص و مد نظر از آن مقدار الکترون برای مصرف در دستگاه استفاده شود. با بالا رفتن عمر باتری این مقدار شارژ و دشارژ شدن ها کاهش پیدا میکند و همچنین دیگر بعضی از این سلول ها توانایی تحمل پر و خالی شدن را ندارند و از گردانه باتری خارج میشوند.

یکی از واضح ترین مشخصات کاهش عمر باتری به جز سریع خالی شدن، پرش مقدار درصد شارژ گوشی شما است. این بدین معناست که گوشی شما به عنوان مثال در مقدار شارژ 10% خاموش شود یا از مقدار شارژ 50% ناگهانی به 35% نزول کند. برای افزایش طول عمر باتری از شارژهای کپی استفاده نکنید و همچنین از گذاشتن باتری به مدت زمان بالا و یا کار کردن با دستگاه در هنگام شارژ خودداری فرمایید. پس اگر گوشی شما از سال ساخت آن مدت زیادی گذشته است به تعویض آن بپردازید.

 

۱۰- خاموش شدن خود به خودی گوشی موبایل

دیدگاه شما

captcha
ارسال دیدگاه
شما اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کنید