روت گوشی این امکان را به شما میدهد که سیستم عامل اندروید را در سطح بالاتری کنترل کرده و آن را براساس نیاز و سلیقه خود شخصیسازی کنید. با این روش میتوانید اپلیکیشنهای سیستمی دستگاه را مدیریت کرده، روی دستگاه خود رام جدید کرده و عملکرد آن را بهبود دهید.
ما در مقالهی “روت کردن اندروید به چه معناست و چه مزایا و معایبی دارد؟” توضیحات را در رابطه با فلسفه روت ارائه دادیم اما مختصرا آنها را شرح خواهیم داد:
امکان حذف نرم افزار پیشفرض که در حالت عادی حرف نمی شوند.
استفاده از تمامی توان سخت افزاری گوشی که در اصطلاح به آن اورکلاک می گویند.
امکان نصب کاستوم رام
و از همه مهمتر نصب برنماه هایی که نیاز به دسترسی روت دارند.
یکی از بزرگترین انگیزههای روت کردن گوشی های اندرویدی با کامپیوتر، این است که میتوانید نرمافزارهای پیشفرض گوشی را لغو نصب کنید که به جز این روش، راهکار دیگری ندارد. روی برخی دستگاهها، روت کردن اجازه میدهد که برخی تنظیمات غیر فعال شده مانند تتر کردن بیسیم را فعال کنید. مزیتهای دیگر روت کردن شامل نصب ابزارهای تخصصی و فلش کردن ROM-های سفارشی است که هر کدام میتوانند قابلیتهای بیشتری در اختیار شما قرار دهند و عملکرد گوشی یا تبلت شما را افزایش دهند.
لیست اپلیکیشنهایی که نیاز به روت دارند چندان گسترده نیست، اما آن قدری هست که ارزش روت کردن گوشی را داشته باشد. برخی اپلیکیشنها به شما امکان پشتیبانگیری خودکار از همه اپلیکیشنها و دادهها را روی کلود میدهند. همچنین امکان مسدودسازی تبلیغات وب و درون برنامهای، ایجاد تونلهای امن روی اینترنت، اورکلاک کردن پردازنده و یا بدیل کردن دستگاه به یک هاتاسپات بیسیم از جمله دیگر امکاناتی است که روت کردن گوشی های اندرویدی با کامپیوتر در اختیار شما قرار میدهد.
برای اطلاعات بیشتر در زمینه روت کردن گوشی می توانید به مقالات زیر مراجعه کنید.